דף הבית » לומדים להשקיע » השתלמות פיננסית תיק השקעות בדקות – סדנא לבניית תיק השקעות מבוסס מדד
שעתיים בזום, ואתם יוצאים עם תיק השקעות מבוסס מדדים — בנוי, מחולק באחוזים, ועם הסימולים המדויקים לקנייה.
זו לא עוד הרצאה על למה כדאי להשקיע במדדים. זו הסדנה שעושה את זה בפועל: מחשבים מה הסכום שפנוי להשקעה, בוחרים בית השקעות, קובעים את החלוקה בין מניות לאג״ח לפי המטרות ולפי מה שאתם באמת מסוגלים להחזיק, ובוחרים תיק מתוך תיקים מוכנים.
מי שמגיע עם תיק פתוח — יוצא מהסדנה עם ניירות ערך בתיק, לא עם רשימת מטלות לשבוע הבא.
בהרשמה נפתחת גישה מיידית להקלטת הסדנה הקודמת, וזימון לסדנה החיה הבאה.
ארגנתי עבורכם את הכל בצורה ברורה ומסודרת
לאחר שנים שלא הכרתי את העולם הפיננסי והתנהלתי בבורות כלכלית מוחלטת החלטתי לעשות מהפך כלכלי ולצאת לעצמאות כלכלית. הייתי מופתעת לגלות שלמרות שסיימתי תיכון, צבא ואוניברסיטה, בתחום הפיננסי היו כל כך הרבה דברים בסיסיים שלא ידעתי.
למדתי לנהל את הכסף, להשקיע אותו ולייצר הכנסה פסיבית. בגיל 31 הגעתי ליעד שלי של עצמאות כלכלית ועזבתי את העבודה שלי. מאז החלטתי להקדיש את זמני כדי לעזור לאחרים להגיע לעצמאות כלכלית בעצמם וללמוד את המידע שצברתי במשך הזמן.
כיום אני מעבירה קורסים, הרצאות והדרכות בנושאים פיננסיים. החלום שלי הוא לעזור לאנשים להשתמש בכסף שלהם בתבונה ולהשיג חזרה את השליטה על הזמן שלהם.
לקחת אחריות על הכסף שלך ולהתעסק עם מושגים חדשים יכול לפעמים להציף או לבלבל
אפשר לשלוח לי הודעה כאן בטופס או לשלוח לי הודעה בוואטסאפ ואשמח לעזור